Swatchfest: Morphe 35W oogschaduw palette

Morphe 35w

Ook ik moest er maar een keer aan geloven: de mateloos populaire oogschaduw paletten van Morphe Brushes. Ze hebben er zóveel, dat het heel lastig kiezen was. Ik kan dan stiekem ook niet uitsluiten dat er nog een Morphe palette hier komt wonen in de toekomst *wink wink*. Ik koos nu voor het Morphe 35W 35 Color Warm Eyeshadow palette en vandaag laat ik hem aan je zien!

Het Morphe 35W palette is, zoals de naam al doet vermoeden, een oogschaduw palette met 35 warme oogschaduwkleuren. Nu de herfst echt is aangebroken, ben ik gek warme herfstige ooglooks. In dit palette zitten zowel matte als shimmery oogschaduws, in lichte, medium en donkere kleuren. Alles wat je maar nodig kan hebben voor een complete ooglook dus.

Morphe 35wIk was niet op zoek naar een palette met alléén maar bruine, oranje en rode kleuren dus dit palette sprak me enorm aan. Naast bruin en oranje zitten hier ook champagne, gouden, peachy, roze en paarse kleuren in. Ontzettend veelzijdig dus!

De textuur van de meeste oogschaduws is romig en zacht, met een paar uitzonderingen die wat poederiger aanvoelen. Ook met het pigment zit het in dit palette wel goed! De lichtere kleuren kunnen soms wat wegvallen op mijn huid, maar dat verschilt natuurlijk per huidskleur. Voor de prijs, €27,95 (en dus nog geen €0,80 per oogschaduw!) is de kwaliteit echt fenomenaal.

De titel van dit artikel is natuurlijk niet voor niets Swatchfest, dus laten we snel gaan kijken!

Swatches

Morphe 35w rij 1

Dit is wat ik bedoelde met dat de lichte kleuren een beetje wegvallen. Maar als transitie kleuren of om primer mee te setten, zijn ze wel weer ideaal. En als highlight natuurlijk!

morphe-35w-rij-2

Die oranje <3 Hele mooie kleuren! Alleen de roze spreekt me niet zo aan.

morphe-35w-rij-3

Mooie peaches én die zilverblauwe kleur, wow!

morphe-35w-rij-4

Een rij naar mijn hart, supermooie warme bruine kleuren én twee mooie paarse kleuren.

morphe-35w-rij-5

En de laatste rij alweer! Ook weer mooie kleuren, maar het viel me op dat deze rij iets poederiger was. Behalve de eerste van links, die voelde aan als een crème, heel mooi!

Ik maakte natuurlijk ook een look met dit palette en voor mij is dit echt de perfecte draagbare herfstlook. Ik gebruikte een eyeprimer van theBalm en gebruikte als mascara de Paradise Extatic van L’Oreal. De lippenstift is uiteraard MAC Twig.

morphe-35w-look

Het Morphe 35W palette kost €27,95 en is verkrijgbaar bij verschillende online makeup winkels, bijvoorbeeld bij Beauty88.

 

Dit wil je ook lezen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *