Rimmel Wonder Wing & Stay Matte Liquid Lipstick

Rimmel wonder wing rimmel stay matte

Aaah, ik hou van nieuwe makeup goodies. Lekker door de drogisterijen struinen om te zien wat er nieuw is, heerlijk!
Deze week kwam ik in het Rimmel schap twee nieuwe items tegen die ik nog niet kende, namelijk de Rimmel Wonder Wing en de Stay Matte Liquid Lipstick. Let’s take a look!

Rimmel wonder wing

Rimmel Wonder Wing

Laten we beginnen met de Rimmel Wonder Wing eyeliner. Ik kan geen eyeliner zetten al zou het mijn leven redden. Met een oogschaduw gaat het nog, met een gelliner gaat het nog, maar met een liquid eyeliner ben ik een ramp. En een wing kan ik al helemaal vergeten (hooded eyes, what’s up). Waarom ik dan toch met de Wonder Wing naar huis ging? Hoop, denk ik. Hoop dat het hiermee wel zou lukken. De Wonder Wing is namelijk een soort stempeltje om een wing mee te plaatsen, en een puntje om de rest van je eyeliner mee aan te brengen. Deze trend hebben we al eerder voorbij zien komen met verschillende eyeliner stempeltjes en de diy gum-stempel. Rimmel heeft het allemaal in 1 strakke verpakking samengebracht en dat klinkt als een fantastisch idee!

Het is alleen toch een beetje lastig. Mijn oogflapjes (ja, sorry) nagelaten, is het stempelen behoorlijk awkward. De stempel is namelijk in de lengte geplaatst, waardoor je de hele eyeliner bijna plat over je ogen moet zien te plaatsen. De eerste 10 seconden stond ik dan ook ‘hoe dan!?’ tegen mijn spiegelbeeld te zeggen. Uiteindelijk is het soort van gelukt, maar het is denk ik niet iets dat ik vaker ga doen. Je moet flink hard drukken om de inkt in het stempeldeel mooi egaal op je oog te krijgen, wat niet in 1 go lukte. En dan moet je gaan invullen, wat de kans op een knoeiboel vergroot.

Op mijn ogen is een wing zo goed als onmogelijk, dus dat neem ik Rimmel niet kwalijk. Maar zoals je ziet is het knap lastig om de stempel goed plat te drukken zonder rommelige lijntjes te krijgen én om hem op de goede plaats te krijgen (er zit een neus in de weg). Ga ik het nog eens proberen? Vast wel, ik geef niet zo snel op. Maar de eerste indruk is: goed idee, uitvoering kan beter. Oh ja, benieuwd waarom ik van die funky brows heb? Dat is de Ardell Brow Pomade die ik gisteren voor je heb gereviewd!

Stay matte rimmel

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Next up: lips! De Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour lag ook gloedjenieuw in de schappen en als ik ergens van hou, is het wel een nieuwe lipstick. Of een blush. Of…naja. Vandaag dus deze mooie dusty rose liquid lipstick in de kleur Rose & Shine. De naam is een beetje gek, want Shine is nergens te bekennen. De Stay Matte is ook écht matte. De formule is lekker moussy, maar voelt wel hydraterend aan. Na vier uur voelden mijn lippen nog steeds niet uitgedroogd, chapeau!

Op de verpakking vind ik het niet terug, maar het kaartje in het schap beloofde mij smudge proof, kiss proof en sweat proof (huh?) lippen. Ik heb hem een dagje getest en ben erg onder de indruk! De kleur is echt ontzettend mooi, een mooie mauvy roze, donkerder dan een nude maar ook net niet vampy. Hij is smudge proof, kiss proof…maar niet food proof! Een broodje vegetarische schnitzel heeft hij niet overleefd, maar dat verwachtte ik ook eigenlijk niet, vanwege de formule. Geen lipstick voor een avondje dineren, maar wél heel mooi voor een gewone kantoordag, waar je na de lunch je lipstick even bij kan werken.

Rimmel Stay Matte

Zowel de Rimmel Wonder Wing als de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour zijn te koop bij verschillende drogisterijen en bij bol.com. De Wonder Wing heeft een adviesprijs van €7,99 en de Stay Matte Liquid Lip Colour heeft een adviesprijs van €6,99, lekker budget!

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19126163/?claim=6vx3br46ap2″>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

 

Dit wil je ook lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *