NYX Pore Filler primer review

NYX Pore Filler

Mocht je net als ik wat grote poriën op je wangen hebben, dan ken je vast ook de zoektocht naar een pore filling primer. Ik kwam goede reviews tegen van de NYX Pore Filler en ik was ontzettend benieuwd of deze primer mij ook baby zachte gladde wangetjes zou geven. Vandaag laat ik je de resultaten zien!

NYX Pore Filler

De NYX Pore Filler beloofd een satijnen zachte finish, met geminimaliseerde poriën. Volgens de verpakking kun je de primer onder, over of zonder makeup dragen. De verpakking is mat wit, met een simpele zwarte tekst. Je krijgt 20ml, wat een prima hoeveelheid is voor een primer.

De textuur van de NYX Pore Filler is heel erg moussig. Het is een siliconen primer en voelt daardoor ontzettend zacht aan op je huid, als een perzikje. De kleur is ook peachy, maar is niet zichtbaar op je huid.

Voor & na

De primer voelt dus lekker zacht aan, maar daar zijn we niet per se naar op zoek. Het gaat natuurlijk om het resultaat! Dit is mijn huid zonder de primer:

NYX Pore Filler before

Vers uit de douche en je kunt zien dat ik wat vergrootte poriën heb op de appels van mijn wangen en rond mijn neus (en wat adertjes, maar dat is weer een ander verhaal).

NYX Pore Filler after

En dit is mijn huid ná de NYX Pore Filler. Ik zie vooral dat mijn huid wat matter is en een klein beetje egaler. Ik heb nog steeds zichtbare poriën, dus het is geen plamuur. Het effect is best subtiel en zie van dichtbij niet zo héél veel verschil.

Conclusie

Voor het verkleinen van poriën geef ik deze primer dan ook geen 2 duimen omhoog, maar 1 voorzichtige duim. Een extra nadeel wat me opviel is dat de primer heel erg aan droge plekjes blijft plakken, vooral rond mijn neus. Dat komt waarschijnlijk door de moussy structuur. Niet ideaal dus, nu mijn huid door het weer heel droog is. Ik denk dan ook dat deze primer in de zomer voor mij een stuk beter werkt. Voor nu ben ik niet ontzettend positief, maar ik vind het ook geen slechte primer. Mocht je geen last hebben van een droge huid, is deze primer misschien wel perfect voor jou!

De NYX Pore Filler primer is te koop bij Douglas en kost €12,60.

Wat is jouw favoriete primer om poriën kleiner te laten lijken?

Dit wil je ook lezen

2 reacties

  1. Wat een fijne review! Ik heb nog nooit een primer gehad die mijn porien verkleint, op de een of andere manier werkt het bij mij niet zo goed. Misschien ook omdat ik een hele vette huid heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *