Mini haul: Becca, MAC, Morphe

Mini Haul Morphe Becca MAC

Wil iemand na 22:00 uur ’s avonds mijn internetbankieren afsluiten a.u.b.? Ik weet niet waar het precies door komt (verveling, wijn), maar ik doe de meeste bestellingen ’s avonds vanaf de bank. Niet zo goed voor de portemonnee, maar wel super leuk! De afgelopen tijd deed ik ’s avonds weer wat bestellingen en ik heb ze nu allemaal in huis. Gelukkig viel het qua hoeveelheid wel mee, dus vandaag laat ik je deze mini haul zien!

Morphe-35O

Morphe 35O Nature Glow

Ik was op zoek naar een oogschaduw palette met échte herfstkleuren. Natuurlijk heb hier en daar al wat warme kleuren in mijn collectie maar een écht herfstpalette had ik nog niet. Tarte kwam uit met het Toasted palette, Urban Decay met het Heat palette….allebei super mooi, maar wél erg duur. Na wat googelen kwam ik uit bij het Morphe 35O ‘Nature Glow’ palette, met héél veel mooie warme herfstkleuren én ook nog eens een lekker budget prijsje! Dit palette is al even op de markt dus ik ben wat late to the party, maar wát een beauty! Binnenkort swatch ik ze allemaal voor je, dus hou de site in de gaten. Ik kocht het 35O Nature Glow palette bij Beauty88 voor €27,95.

Becca-Glow-on-the-go

BECCA Glow on the go ‘Opal’

Sinds vorige week is het bekende merk BECCA ook verkrijgbaar in Nederland! Als YouTube-kijk-verslaafde heb ik de prachtige highlights van BECCA natuurlijk al vaak voorbij zien komen. Ik kon het dan natuurlijk ook niet laten om ze zelf uit te proberen! Perfect voor de feestdagen is de Glow on the go kit, 2 mini producten om kennis te maken met de producten van BECCA. Ik koos voor de kleur Opal en ik kan je vast vertellen dat deze producten écht prachtig zijn. Binnenkort laat ik ze aan je zien op mijn blog, dus stay tuned! Ik kocht dit kitje bij Douglas voor €19,38.

MAC-Snowball-Elle-Belle

MAC Snowball Collection ‘Elle Belle’

Ah, MAC, wat doe je me toch elke keer aan met je prachtige holiday collecties! Ik heb helaas naast het net gevist voor de mini lipstick set, maar ik kon gelukkig wél deze prachtige lipstick bestellen. De kleur Elle Belle is een prachtige berry kleur en je raad het al, binnenkort komt er een review op mijn blog! Elle Belle is helaas online uitverkocht, maar met een beetje geluk kun je er nog eentje oppikken bij de MAC store bij jou in de buurt.

Heb jij ook een probleem met online bestellingen? 😉 Ik ben heel benieuwd wat jij allemaal hebt gekocht aan make up de afgelopen tijd!

 

 

 

 

Dit wil je ook lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *