MAC Snowball Elle Belle: Klaar voor kerst!

MAC Snowball Elle Belle

It’s beginning to look a lot like Christmas! De feestdagen komen er weer aan, dus de kerstcollecties ook. Dit jaar kwam MAC met de Snowball collectie, een collectie vol prachtig vormgegeven lipsticks, poeders, pigments en meer. Helaas was ik nét te laat om de volledige mini lipstick set te scoren, maar ik kon wel de MAC Snowball Elle Belle lipstick bestellen!

MAC Snowball Elle Belle

De verpakking van de Snowball collectie is echt to die for en dat is niet anders voor de lipsticks. De champagnekleurige huls schittert in het licht en ziet er vanuit elke hoek anders uit. Echt bizar mooi gedaan. Super luxe en écht helemaal ready voor kerst. In de lipstick collectie zitten dit jaar vooral lipsticks met een frost finish, op 2 na. Rouge En Snow heeft een matte finish en Elle Belle is een amplified cream. Ik koos voor Elle Belle, omdat Rouge En Snow meer oranje in zich heeft en dat staat mij over het algemeen niet zo goed. Elle Belle is meer een paarse rood, of berry kleur.

MAC-Elle-Belle-Swatch

Elle Belle is dus een amplified cream en dat betekent dat deze lipstick geen matte finish heeft, maar een mooie glans. De pigmentatie is heel goed, maar de formule zelf is wel echt een beetje aan de zachte kant. Ik moest er even mee stoeien en ik was even heel gefrustreerd, omdat het leek alsof het de kant op ging van de Makeup Revolution Lipsticks die ik laatst heb getest. Het aanbrengen ging niet van een leien dakje, maar ik wou niet opgeven!

Met een lipkwastje en blotten met wc papier is het uiteindelijk toch gelukt om een heel mooi resultaat te krijgen. Als de lipstick eenmaal goed zit, vervaagt hij niet snel. Ik heb er zelfs een bord chili mee gegeten en daarna zat het nog mooi! De lipstick blijft zo’n 3-4 uur zitten en vervaagt daarna tot een stain. De lipstick voelt de hele tijd redelijk hydraterend aan. Heel prima!

MAC-Elle-Belle-lipswatch

Ik vind het glansje heel mooi en niet storend. Het pigment trekt wel een béétje in de lijntjes, maar ik moet dan ook toegeven niet al te lief te zijn geweest voor mijn lippen de afgelopen tijd. Een scrubbeurtje en wat balsem was wel op zijn plaats geweest. Met een neutrale ooglook zoals hier boven vind ik het een prachtige kerstlook. Fantaseer er even een little black dress en wat sieraden bij en je bent ready to go. Ik in ieder geval wel!

Elle Belle is helaas online uitverkocht, maar met een beetje geluk nog te verkrijgen in de MAC Store bij jou in de buurt. De MAC Snowball Elle Belle lipstick kost €19,50.

 

Dit wil je ook lezen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *