Favourites review: L’Oreal Paradise Extatic

L'Oreal Paradise Extatic

Vandaag review ik één van mijn favoriete makeup producten van het moment voor je, namelijk de L’Oreal Paradise Extatic mascara. Wil je weten waarom ik zo enthousiast ben over deze mascara? Lees dan verder!

In Amerika is deze mascara bekend onder de naam Lash Paradise. Ook schijnt deze mascara een dupe te zijn van de beroemde Better Than Sex mascara van Too Faced. Ik heb zelf geen ervaring met de mascara van Too Faced, maar ik ben wél heel enthousiast over Paradise Extatic. Ik vertel je er graag meer over!

De verpakking van de Paradise Extatic is prachtig en anders dan de traditionele mascara tubes. De huls is mat en de dop glanzend rosé goud. Het lettertype is naar mijn mening ook heel origineel en lekker basic. Je hoeft niet lang in je stash te grabbelen om deze mascara te vinden, wat voor mij ’s ochtends in een donker huis echt een voordeel is.

De borstel van de Paradise Extatic mascara is heel dik, veel dikker dan ik gewend ben. Ik was van te voren een beetje bang dat dat een enorme knoeiboel zou worden, aangezien ik nogal eens mascara-uitschieters van mijn ogen aan het vegen ben. Gelukkig waren mijn angsten ongegrond, want de mascara brengt heel makkelijk aan. Met de punt van de borstel kom je makkelijk in de hoekjes en met de lange haren breng je het heel gelijkmatig aan.

L'Oreal Paradise ExtaticDe formule van de mascara is redelijk dik en voelt een beetje aan als een crème. Hierdoor heb je binnen no time ontzettend volle wimpers mét veel lengte. Ik ben zelf gezegend met redelijk lange, gekrulde wimpers. Maar als ik niet op pas met het aanbrengen van deze mascara, heb ik zwarte stipjes onder mijn wenkbrauwen. Ik durf zelfs te zeggen dat je door deze mascara je falsies thuis kan laten!

L'Oreal Paradise Extatic op wimpers

Is er dan helemaal niets slechts aan deze mascara? Jawel, als je niet de tijd neemt om het product goed door je wimpers te verdelen of teveel aanbrengt, dan heb je snel kans op klontjes. Maar als je een beetje voorzichtig bent én je wimpers goed doorkamt met de bijna lege borstel, dan is het effect echt prachtig.

Dames die een natuurlijke look willen, kunnen deze mascara misschien beter links laten liggen. Maar als je houdt van extreem volle en lange wimpers is dit zeker een mascara om te proberen.

De L’Oreal Paradise Extatic is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en heeft een adviesprijs van €14,99.

Dit wil je ook lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *