Koop of nope? Makeup Revolution Lipsticks

Makeup Revolution Lipsticks

Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte herfstkleuren voor op mijn lippen. Vroeger vond ik een lippenbalsem met kersenkleur al heftig, nu kan het me voor de herfst niet vampy genoeg zijn. Vandaar dat ik zo gek ben op MAC Twig. Toen ik de Makeup Revolution lipsticks in de kleuren Deepen en Blindfolded tegenkwam, dacht ik dan ook de jackpot te hebben gewonnen (gekocht?). Vandaag laat ik ze aan je zien en beantwoorden we de vraag: koop of nope?

Makeup Revolution-Deepen

Makeup Revolution Ultra Amplified Lipstick in Deepen

Wát een kleur! Deepen is een prachtige donkere berry kleur, perfect voor de herfst. De verpakking is een prachtige gunmetal (maar dan plastic). Makeup Revolution belooft een intens gepigmenteerde kleur die soepel aanbrengt en je lippen niet uitgedroogd laat voelen. Giiiirl. Met de laatste twee punten hadden ze echt een punt. De lipstick is op zich ook wel gepigmenteerd. Maar je voelt misschien al aankomen dat ik niét heel enthousiast bent. En dan heb je gelijk.

Revolution-deepen-lipswatch

Kijk hoe blij ik kijk. Deze lipstick is ontzettend creamy. Echt heel creamy. Zo creamy, dat hij direct (DIRECT!) buiten je liprand gaat zitten. Net alsof ik net heel slordig een ijsje heb gegeten. En dan denk je, Renaat, gebruik een lippotlood. Maar nee, dit was mét lippotlood. De kleur is echt awesome, maar de formule is verschrikkelijk. Oké, naja jammer. Misschien is Blindfolded beter?

Makeup Revolution-Blindfolded

Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick in Blindfolded

Aaah, kijk nou. Weer zo’n heerlijke herfstkleur, én een prachtige roségouden verpakking. Meer kan een meisje zich niet wensen! Makeup Revolution belooft ons wederom een intense pigmentatie, een smooth application en dat de lipstick comfortabel draagt.

Makeup Revolution-blindfolded-lipswatches

Ja, nee. Het pigment is er op zich wel, maar weer zo zó creamy. En patchy. Zó patchy. En deze lipstick ruikt naar Playdoh. En ja, ook hiér had ik een lippotlood opgedaan.

Makeup Revolution-swatches Deepen Blindfolded

Voor ik je mijn eindoordeel geef, nog even de swatches. Links Blindfolded, rechts Deepen. Ook hier: patchy en té creamy.

Ik vind het zó jammer, want de kleuren zijn echt geweldig. Als de formule anders was geweest, was ik de happiest autumn girl in the world.

Koop of nope voor deze Makeup Revolution lipsticks? Met pijn in mijn hart: NOPE.

Mocht je zelf wel overtuigd zijn, kun je de lipsticks kopen bij de Etos voor ongeveer €5,00 per stuk.

 

Dit wil je ook lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *