Koop of nope: BECCA Glow On The Go Kit Opal

Becca-Glow-on-the-go

Als makeupliefhebber is het najaar en de winter een prachtige tijd. Je kunt je donkere lipsticks weer uit je stash grabbelen, mooie herfstlooks maken én merken komen met leuke setjes die perfect zijn als kerstcadeau! BECCA is sinds november eindelijk verkrijgbaar in Nederland, wat natuurlijk ontzettend leuk is. Helaas is zelfs mijn makeup budget niet oneindig en kon ik niet direct al die mooie highlighters van €40,- inslaan. Gelukkig maar dat BECCA ook mini versies van hun producten uitbrengt en vandaag laat ik je dan ook de BECCA Glow On The Go Kit Opal zien!

BECCA-Glow-on-the-go-kit-opal

BECCA Glow On The Go Kit Opal

In dit snoezige setje krijg je zowel een poeder highlight, de Shimmering Skin Perfector Pressed, én een vloeibare highlight, de Shimmering Skin Perfector Spotlight. Van de vloeibare highlight krijg je 5 milliliter, van de poeder highlight krijg je 2.4 gram. Het setje kost €19,38 bij de Douglas.

BECCA-Glow-On-The-Go-Opal

Shimmering Skin Perfector Pressed

Wát een prachtige kleur! BECCA omschrijft de kleur als ‘golden opal pearl’. Het is een beetje een mix tussen een champagne en goud, met in de verte een roze tintje er doorheen. Lastig te omschrijven, prachtig om te zien.
Hij is heel erg gepigmenteerd, het zal dan ook wel even duren voor ik een fullsize moet aanschaffen. Wat ik heel fijn vind, is dat er geen grote glitters inzitten. Het is echt een mooie shimmer, die knettermooi het licht weerkaatst. Ik heb wat poriën op mijn wangen, waardoor glitterhighlights alleen maar imperfecties accentueren. Dat doet deze amper, dus ik ben blij! Ik heb ook geen fallout opgemerkt (ken je dat, dat na een uurtje niet alleen je jukbeenderen glimmen maar je hele gezicht? Niet cool.) en hij blijft de hele dag mooi zitten.

BECCA-Glow-on-the-go-Opal

Shimmering Skin Perfector Spotlight

De vloeibare highlight heeft dezelfde kleur, maar is iets subtieler. Ook héél mooi en natuurlijk heel mooi te combineren met de poeder highlight. De vloeistof is goed gepigmenteerd en makkelijk uit te smeren. Je kunt hem wat voller aanbrengen op je jukbeenderen en wat lichter op je neusbrug, boven je wenkbrauwen en boven je bovenlip. Of natuurlijk overal combineren met de poeder highlight, als je wil. You do you!

BECCA-Glow-on-the-go-opal-swatches

Swatches

Allemaal leuk en aardig dat ik dat allemaal zeg, maar we willen het natuurlijk ook even zien! Hier kun je goed zien dat de vloeibare highlight (links) wat subtieler is dan de poeder highlight (rechts). Ik heb hier één keer met de applicator over mijn arm geveegd en het wat verdeeld. De poeder highlight heb ik met 1 vinger aangebracht. Op je gezicht breng je hem wat subtieler aan met een kwast. Of niet, wat je wilt natuurlijk. Ik vind de kleur echt heel bijzonder en mooi. Zo’n kleurtje had ik nog niet in mijn collectie!

BECCA-Glow-on-the-go-opal-swatches

Op mijn jukbeenderen heb ik zowel de vloeibare highlight als de poeder highlight aangebracht. Je hebt echt maar een beetje nodig om S.O.S. signaleren mee te sturen aan een overvliegend vliegtuig! De lipstick is trouwens MAC Snowball Collection Elle Belle, ook al zo’n kerstbeauty.

Ik ben héél blij met dit setje en beantwoord dan ook met volle overtuiging de vraag ‘Koop of nope?’ met: KOOP!

Ga jij de BECCA Glow On The Go Kit Opal halen, of heb je al andere makeup setjes voor de feestdagen op het oog?

 

 

 

 

 

Dit wil je ook lezen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *