Favourites review: Etude House Drawing Eye Brow

Etude House Drawing Eyebrow Gray Brown

Als jij toevallig ook een donkerblondie bent, met donkerblonde wenkbrauwen, dan ken je de struggle. De juiste kleur voor je wenkbrauwen vinden is een missie, waar je nooit echt klaar mee bent. De meeste wenkbrauwproducten voor blondines zijn veel te warm. Warm oranje wenkbrauwen zijn niet echt mijn stijl, en donkerbruin is weer véél te heftig. Enter: Etude House Drawing Eye Brow (ja zo heet het echt) in 02 Grey brown.

Etude House is een Koreaans makeup merk en in Nederland niet zo goed verkrijgbaar. Desalnietteplus heb ik maar liefst 3, DRIE, backups van dit wenkbrauwpotlood liggen en dat is met goede reden.

Etude-House-Drawing-Eyebrow-potlood

In de verpakking krijg je zowel het potloodje én een wenkbrauw spooly. Dat krijgt van mij al direct bonuspunten, want niet iedereen heeft een losse spooly (ik natuurlijk wel). Het potloodje kun je omhoog draaien en elke kant is afgeschermd met een dopje. Wat er allemaal op de verpakking staat weet ik niet, maar dat maakt me ook niet echt uit.

Etude-House-Drawing-Eyebrow-spooly

Dan het belangrijkste: de kleur. 02 Grey brown is voor mij tot nu toe de beste wenkbrauwkleur die ik ben tegengekomen. Het is een hele subtiele koele bruin, met een grijze ondertoon. De kleur is bijna spot on mijn eigen wenkbrauwhaarkleur!

etude-house-drawing eyebrow grey brown

De vorm van het potloodje is heel handig. De onderkant is breder en de bovenkant is een scherpere punt, waarmee je precieze lijntjes kan maken. Met de brede kant vul je daarna je wenkbrauwen in voor een wash of colour. De textuur is redelijk hard, echt als een potlood en niet waxig. Niets mis met waxy wenkbrauwpotloden, maar ik vind het wel snel wat te heftig. Met een harder potlood, als de Etude House Drawing Eye Brow, krijg je een heel natuurlijk effect wat ik persoonlijk erg mooi vind. Het potlood blijft bij mij met behulp van een clear gel de hele dag zitten en geeft niet af.

Tot ik een ander perfect wenkbrauwproduct heb gevonden, blijf ik loyaal (of naja, met kleine uitstapjes naar andere potloden natuurlijk) aan Etude House Drawing Eye Brow. Je kunt dit potlood kopen via iHerb voor €5,00 maar met een beetje zoeken kun je ook goedkoper uit zijn. Ik kocht mijn eerste via eBay voor €2,00 dus een beetje zoeken is de moeite waard.

Dit wil je ook lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *