Eerste indruk: Physicians Formula Butter Blush

Physicians Formula Butter Blushes

Toen ik zag dat de Physicians Formula Butter Blush in Nederland verkrijgbaar waren, moest en zou ik ze direct testen. Ik ben namelijk gek op mijn Butter Bronzer en ik was ontzettend benieuwd of de blushes dezelfde kwaliteit zouden hebben. En dezelfde geur, natuurlijk. Ik besloot dat Plum Rose en Natural Glow in mijn stash mochten komen wonen. Helaas bestaat er nog geen geur-tv, dus ik laat de blushes vandaag aan je zien!

Butter Blush Plum Rose

Physicians Formula Butter Blush Plum Rose

Zoals gehoopt kwam de heerlijke geur van tropische vakantie me tegemoet na het openen van de verpakking. Dat zit al goed dus. Mocht je de geur nog niet kennen, kun je het het beste vergelijken met zonnebrandolie met een tropisch geurtje. Heerlijk! De Butter Blushes (en Bronzers) zijn gemaakt met murumuru boter, een hydraterende substantie uit de zaden van de murumuru palmboom. Vandaar de ‘Butter’ dus. De blushes voelen daardoor heerlijk romig en zacht aan, totaal niet poederig. De blushes komen vergezeld met een sponskwastje, in het compartiment onder de blush. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten. Plum Rose is een prachtige neutrale mauvy blush (altijd welkom in mijn stash), zonder glans. De kleur is goed gepigmenteerd maar ook prima sheer te dragen óf flink op te bouwen. Ik denk dat dit wel een favorietje voor de herfst gaat worden!

Butter Blush Natural Glow

Physicians Formula Butter Blush Natural Glow

Holy moly, wat een beauty! Glowgoals! Natural Glow is een hele mooie natuurlijke peachy blush met een gouden sheen. Ook deze blush voelt heerlijk zacht en romig aan en brengt heel mooi aan. Je kunt hem in zijn eentje dragen voor een mooie peachy glow, of als blush topper voor een extra gouden gloed op je jukbeenderen en wangen. De naam is écht spot on, want met deze blush heb je geen highlight meer nodig als je houdt van een natuurlijk effect. Kan je wel wat glow gebruiken in de donkere maanden? Dan heb je aan Natural Glow een new best friend. Maar in de lente en de zomer is deze blush natuurlijk óók heel mooi voor een sun kissed look. Ook deze blush zal ongetwijfeld vaak de revue gaan passeren in mijn dagelijkse stash.

Butter Blush Swatch Plum Rose Natural Glow

Ik heb de swatches met mijn vingers aangebracht om je de kleuren zo goed mogelijk te laten zien. Op je wangen draag je ze natuurlijk meer sheer (of niet, you do you). Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe blushes en kan niet wachten om ze te gaan dragen. Of ze mijn 3 blushes voor elke dag vervangen? Dat moet de tijd nog leren, maar ik ben in ieder geval héél enthousiast!

De Physicians Formula Butter Blush is verkrijgbaar bij Boozyshop en heeft een adviesprijs van €15,90.

Dit wil je ook lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *