Christian Faye Superb Mascara: Eerste indruk

Christian Faye Superb Mascara

Zoals jullie misschien weten, heb ik een abonnement op de Styletone box. Afgelopen maand kreeg ik daarin onder andere de Christian Faye Superb Mascara. Ik ben momenteel helemaal gek op mijn L’Oreal Paradise Extatic mascara, maar ik ben toch altijd benieuwd naar het effect van andere mascara’s. In mijn unboxing zei ik dat deze mascara nog even dicht zou blijven, maar ik was tóch te benieuwd. Laten we snel kijken!

Christian Faye Superb Mascara

Laten we het eerst over de verpakking hebben. Holy moly, zo shiny! De verpakking is schitterend goud, met een sierlijke zwarte opdruk. De mascara zelf is zwart en het borsteltje is siliconen met korte stekeltjes. Je krijgt 7 gram product.

Op het doosje staat dat de mascara ‘semi permanent’ is, maar op de site va Christian Faye kan ik daar niks over vinden. Beetje gek! Ze beloven lengte en volume en ‘immediate result’. Ik heb nog nooit een mascara gehad waarmee je niet direct resultaat zag, maar oké. De mascara zelf voelt niet te droog en niet te nat aan, prima dus!

Na het eerste laagje zag ik niet de lengte en het volume waar ik naar opzoek ben in een mascara, maar na 2 laagjes zag het er best mooi uit. Het resultaat is redelijk natuurlijk en niet te extreem, mooi voor natuurlijke make-up dagen.

Christian Faye Superb mascara

Links zie je mijn oog mét de mascara, rechts zonder. Zoals je ziet krijg ik niet mega veel lengte, maar wel redelijk wat volume. Dit was 1 laag mascara.

Christian Faye Superb Mascara

Hier zie je het effect na 2 lagen. Best mooi! De mascara klontert niet en droogt niet te snel op, je hebt dus voldoende tijd om meerdere lagen aan te brengen.

Het zal niet mijn favoriete mascara worden, maar voor de afwisseling en voor dagen met minimale makeup, best prima! Daarnaast vind ik het leuk dat Christian Faye een Nederlands merk is, dus het is ook gewoon leuk om te hebben.

De Christian Faye Superb Mascara kost €18,95 en is onder andere te koop via Bransus.

Dit wil je ook lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *