4 Holy grails voor een natuurlijke look

Holy grails makeup

Als ik niet van nieuwe makeup hield, was ik deze blog niet begonnen. Maar er zijn een paar producten waar ik niet zonder zou willen. Producten die ik meteen opnieuw zou kopen als ze op raken. Of kapot zijn. Of als mijn huis was afgebrand. Dat is wel een beetje dramatisch, maar je snapt wat ik bedoel toch? Holy grails. Let’s go!

Holy grails Naked Basics 2

Urban Decay Naked Basics 2

Het Urban Decay Naked Basics 2 palette is het koele zusje van de Naked Basics 1. In dit palette krijg je 6 koele natuurlijke oogschaduwkleuren voor elke dag. En zoals je ziet is de mijne erg geliefd! Het hele palette is mat, op de kleur Skimp na. Skimp is een prachtige shimmery kleur om je look helemaal mee af te maken. De oogschaduws blenden heel makkelijk en zijn super gepigmenteerd. Dit is echt mijn ‘altijd goed’ palette. Ik heb een berg andere paletten, maar mocht dit palette ooit kapot vallen (so sad) of opraken, dan haal ik metéén een nieuwe. Het Urban Decay Naked Basics 2 palette is verkrijgbaar bij Ici Paris en heeft een adviesprijs van €31,95

Holy grails Nyx Taupe

NYX Powder Blush Taupe

Gelukkig heb ik van dit schatje al een back-up liggen, want NYX heeft haar blushes een nieuwe formule gegeven waarbij Taupe helaas een kleurverandering heeft ondergaan. Taupe is voor mij een perfecte contour kleur. Ik hou niet van een overdreven contour, maar wel van een beetje definition. De kleur is koel grijs-bruin, waarmee je een hele natuurlijke schaduw kan creëren. I love it en ik vind het heel jammer dat de blush in deze formule en kleur niet meer verkrijgbaar is.

Holy grails Maybelline Rose Dust

Maybelline Super Stay 24 Color Rose Dust

Ik vond het zó lastig maar 1 lipproduct te kiezen, dat ik er twee heb gekozen. De eerste is mijn all time favoriete liquid lipstick: Rose Dust uit de Maybelline Super Stay 24 Color lijn. Dit is zo’n mooie dusty rose kleur voor elke dag, ik ben er helemaal gek op. Je krijgt in de verpakking zowel de liquid lipstick als een lippenbalsem om er overheen te dragen. Hierdoor krijgt de lipstick een glosje én voelen je lippen heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Deze liquid lipstick blijft echt de hele dag zitten, ook na meerdere maaltijden en kopjes thee. Ideaal voor naar het werk of een avondje uit eten dus! Mijn lippenbalsem begint al een beetje op te raken, maar gelukkig heb ik andere kleuren uit dezelfde lijn waar ik de lippenbalsem van kan stelen. Maybelline Super Stay 24 Color Rose Dust is onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat en heeft een adviesprijs van €14,49.

Holy Grails Mac Faux

MAC Faux

De tweede holy grail lippenstift die ik je wil laten zien, is MAC Faux. Faux is een prachtige nude kleur, perfect voor elke dag. Hij heeft een satin finish en voelt absoluut niet droog aan (in tegenstelling tot MAC Twig). Deze kleur kan je bij bijna elke look dragen en is echt een your lips but better. Zorg wel dat je geen velletjes hebt, anders blijft de lippenstift daar wel een beetje aan plakken. Ik ben echt gek op deze kleur en bestel dan ook direct een nieuwe zodra het einde in zicht komt! MAC Faux kun je onder andere kopen bij de Douglas en heeft een adviesprijs van €19,50.

Holy grails look

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn holy grails te zien en ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar die van jou!

 

 

Dit wil je ook lezen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *