4 budget lipliners I love: Catrice & Essence

Budget lipliners

Sinds ik wat vaker lipsticks draag, heb ik ook het nut van lipliners ontdekt. Maar op de een of andere manier wil ik er geen bakken geld aan uitgeven. Gelukkig hoeft dat ook niet! Vandaag laat ik je 4 budget lipliners zien waar ik helemaal gek op ben. 2 van Catrice en 2 van Essence.

Essence Wish me a rose

Essence lipliner 12 Wish me a rose

Roze lipsticks zijn echt mijn favoriet in de lente en zomer. Wish me a rose van Essence past perfect bij lichtere roze lipsticks. Ik heb een lastige liplijn, de pigmentatie rond mijn liprand is heel licht waardoor het lijkt als ik kleinere lippen heb dan ik heb. Met een lichtere lipstick kleur, valt dat al helemaal op. Daarom droeg ik ze ook niet zo graag, tót ik budget lipliners ontdekte. Het zit al in de naam, Wish me a rose is een mooie roze rooskleurige lipliner. De textuur is redelijk hard, waarmee je hele precieze lijntjes kan maken. Als de punt heel scherp is, voelt het wel een beetje té hard en scratchy. Zorg dus wel dat je een wat stomper puntje gebruikt, maar dan is het echt een hele fijne lipliner!

Essence Satin mauve

Essence Lipliner 06 Satin mauve

Het is geen geheim dat ik van mauvy makeup hou. Blush, oogschaduw, lipstick, you name it, ik heb het in mauve. Voor mauvy lipstick is de kleur Satin mauve van Essence echt perfect. De kleur is niet te heftig, maar ook niet te licht. De textuur is hetzelfde als Wish me rose en kan daarom soms een beetje hard aanvoelen. Maar ook bij deze is dat opgelost wanneer je het puntje een beetje afstompt. Ook onder een liquid lipstick zijn liners als deze perfect voor mij, omdat ze niet zo creamy zijn. Met sommige liquid lipstick applicators is het lastig om mijn liplijn in te kleuren, dus gebruik ik een lipliner als een gids en als ‘safety net’. Perfect!

Catrice that's what Rose wood do

Catrice Long Lasting Lip Pencil 080 That’s What Rose Wood Do!

Héérlijke naam! That’s What Rose Wood Do! (snap je hem?) is een prachtige rooskleurige lipliner die wat donkerder is dan Wish me a rose van Essence. Deze past echt perfect bij mijn ‘your lips but better’ lipsticks en is dan ook zeker een van mijn favorieten! De Longlasting lip pencils zijn wat creamier dan de lipliners van Essence, waardoor een wat scherpere punt weer wél heel handig is.

Catrice Vintage Rose

Catrice Long Lasting Lip Pencil 150 Vintage Rose

Vintage Rose is dé perfecte lipliner bij nude lipsticks, wanneer je een lichte huid hebt. Hij heeft een hint van roze, met een bruine neutrale ondertoon. Een hele mooie oudroze kleur, die mooi staat bij een hele boel lipsticks. Ook deze lipliner is wat creamier dan die van Essence, dus op tijd bijslijpen is belangrijk voor een precieze lijn.

De Essence lipliners kosten je een belachelijke €0,99 en zijn verkrijgbaar in een hele berg kleuren, onder andere bij het Kruidvat. De Catrice Long Lasting Lip Pencils kosten €1,99 en óók verkrijgbaar in mega veel kleuren en óók onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat. Je hoeft niet meer op zoek naar de perfecte budget lipliners, Essence en Catrice got your back!

 

 

 

Dit wil je ook lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *