3 blushes voor elke dag

Blushes voor elke dag

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik maak me ’s ochtends op in een niet bijzonder goed verlichtte badkamer (daarom vind ik de kleur van de verpakking van de L’Oreal Paradise Extatic ook zo fijn). Hoe de kleuren er daar op mijn gezicht uitzien, komt niet helemaal overeen met hoe het er in daglicht uitziet. Helaas moet ik dan ook toegeven wel eens een blushblunder te zijn begaan, door met neon-roze wangetjes de deur uit te gaan. En dat natuurlijk pas te ontdekken wanneer ik al lang en breed op kantoor ben. Om dit niet meer mee te hoeven maken, heb ik 3 go to blushes die zo fool-proof zijn dat ik me geen zorgen hoef te maken om clownwangetjes. Ik laat ze vandaag aan je zien!

Tarte Amazonian Clay Exposed

Tarte Amazonian Clay 12-hour blush in Exposed

Exposed van Tarte is een hele fijne, licht gepigmenteerde mauve-roze blush. Je moet bij deze blush echt flink te keer gaan met je kwast om een té heftige kleur op je wangetjes te krijgen en dan zal het er eerder gek uitzien door de hoeveelheid poeder die je op hebt gesmeerd. Dit is dan ook mijn ‘niet nadenken en gaan’ blush als ik weinig tijd heb om me op te maken, of écht 100% zeker wil weten dat mijn wangen niet de show stelen die dag. De kleur heet dan wel Exposed, maar het is eigenlijk meer een hele fijne muurbloempjes kleur. Ook een aanrader voor dames die blush eng vinden maar het toch graag willen proberen. Heb je een donkere huidskleur? Dan kan je deze kleur overslaan, aangezien hij al snel assig zal uitvallen of niet zichtbaar zal zijn. Gelukkig zijn de Amazonian Clay blushes beschikbaar in 11 kleuren waaronder ook kleuren die prachtig en natuurlijk zijn op een donker huidje. Wél een beetje prijzig, maar voor mij de prijs meer dan waard. De Amazonian Clay blushes zijn te koop via de site van Tarte en hebben een adviesprijs van €34,-.

Urban Decay Fetish

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Blush in Fetish

De eerste en enige Urban Decay blush in mijn collectie, maar vast niet de laatste. Fetish heeft een mooie warme mauve kleur en heeft een goede pigmentatie. Je hebt er dus ook maar een klein beetje van nodig, dus pas wel een beetje op met je kwast. Less is more en met 1 tikje van je kwast in de blush krijg je een mooie, natuurlijke flush op je wangen. Deze blush staat zowel mooi bij koele als warme ooglooks en geschikt voor lichte en donkere huidjes. Je kunt de kleur makkelijk opbouwen óf juist licht aanbrengen. Wat mij betreft een hele mooie everyday blush en daarom altijd present in mijn elke-dag-bak. De Urban Decay Afterglow 8-hour Powder blushes zijn te koop bij Ici Paris en hebben een adviesprijs van €30,50

Milani Luminoso

Milani Baked Powder Blush in Luminoso

Alhoewel mijn voorkeur meestal uit gaat naar een matte blush, wil ik soms gewoon een beetje instant glow. Een beetje de zon op mijn wangen, terwijl het buiten regent. Dan pak ik Milani’s Luminoso! Over deze blush is al heel veel geschreven en dat is niet zo gek, want hij is prachtig. Glans, maar niet te glitterig. Perzik, maar niet te fel. Goed gepigmenteerd, maar niet té. Als Goudlokje een blush mocht kiezen, zou het deze zijn. De shimmers in deze blush hebben een warme gouden gloed en geven je een instant sun kissed glow. Luminoso past het beste bij warme ooglooks, maar ik neem het je niet kwalijk als je hem overal bij draagt. You do you. De Milani Baked Blush in Luminoso is verkrijgbaar bij meerdere online shops en heeft een adviesprijs van €9,95, ook nog eens lekker budget dus. Goudlokje, eat your heart out!

Heb jij favoriete fool-proof blushes? Laat het me weten!

 

Dit wil je ook lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *